Paul Gauguin var kendt for sit store forbrug af absinth og hans dristige farvevalg er blevet tilskrevet indtagelsen af absinth.

 
Absinth  |  Shop  |  Historie  |  Opskrifter  |  Film

 

La Fee Bohemian, 70 cl. 45%
La Fee Bohemian er destilleret syd for Prag i hjertet af Bøhmen. Det er en perfekt absinth som ingrediens i cocktails og dens karakteristiske smag og farve gør La Fee Bohemian til en meget populær absinthe i hele verden. Bohemian absinth indeholder mindre anis end traditionelle franske absint og dens undertoner af fennikel og mynte gør den til en perfekt cocktail. 70 cl. Indeholder malurt og thujon.

La Fee Absinthe Parisienne, 75 cl. 68%
La Fee Absinthe Parisienne er den første absinth destilleret og aftappet i Frankrig siden 1915. Den er fremstillet efter en gammel opskrift og metode. Den indeholder et dusin planter herunder Artemisia absinthium (Have-Malurt) og Artemisia Pontica (Pontisk Malurt). Når vandet tilføjes forvandles den klare grønne farve til en mælkeagtig limegrøn drik med antydninger af fennikel, æble og frugt. La Fee Parisienne er harmonisk og fuld af personlighed med en klassisk og delikat bittersød tone. La Fee Parisienne har vundet en række priser og 2 guldmedaljer. Indeholder malurt og thujon.

La Fee XS Suisse, 70 cl. 53%
La Fee XS Suisse bliver produceret af de fineste urter i byen Couvet i den schweiziske region Val-de-Travers. Destillationen foretages skånsomt i meget små anlæg, som hver kun har kapacitet til at producere lidt over 100 flasker.
La Fee Absinthe XS Suisse vandt sine første priser i 2007 ved den Internationale vin og spiritus Konkurrence - Sølv og "Best in Class", og derefter Wine & Spirit Magazine's International Spirits Challenge - "New Brand Innovation Award". Det vandt også Absinthiades Golden Absinthe Spoon og blev samlet absintvinder i 2007, 2008 og 2009. La Fee Absinthe XS Suisse er nu udelukket fra videre deltagelse i Absinthiades på grund af de tre guldmedaljer i træk. La Fee Absinthe XS Suisse kan absolut anbefales. Indeholder malurt og thujon.

NV Absinthe Verte, 70 cl. 38%
Det tog 4 år at udvikle og forfine opskriften til denne nye NV Absinthe Verte. Den er fremstillet af malurt, anis og fennikel, egner sig perfekt til drinks og er ideel med en skive citron, knust is og sodavand. NV er en maninstream absinth og har som den eneste i sin klasse vundet en guldmedalje. Et godt valg, hvis man ikke har smagt absinth tidligere. Indeholder malurt og thujon.Find TV-Pakker her.
 
Absinth